FAQ / UKK

Tietoa pikavipeistä

pikavippiä ja lainaa

Kun puhumme näillä sivuilla pikavipeistä, tarkoitamme pienehköjä lainoja tai vippejä, joiden takaisinmaksuaikataulu on melko lyhyt. Tarjoammekin niitä hyvin perinteisiä pikavippejä, sellaisia joissa maksuaika on alle kuukausi. Mikäli etsit pikavippiä pidemmällä maksuajalla, suosittelemme katsastamaan tämän pikavippivertailun.

Tarjoamme näillä sivuilla siis vippejä aina 300 euroon saakka, emme tätä suurempia lainoja. Ehtomme ovat mielestämme erittäin reilut, mutta jotkut voivat niitä pitää tiukkoina. Eniten palautetta meille tulee varmastikkin sen suhteen, että korkomme ovat liian korkeat, ja että miksi emme lainaa 18 vuotiaille. Jos haluat tietää, miksi emme anna pikavippejä 18 vuotiaille, voit lukea siitä ja perusteluja sille tarkkemin osoitteesta https://www.pikavippi18v.com/. Se ei ole mikään sattuma, että emme tarjoa pikavippi 18v.

Emme myöskään tarjoa mitään luottoja, kuten kulutusluottoa tai pikaluottoa. Nämä eivät ole mielestämme yhtään sen parempia vaihtoehtoja kuin pikavipit, joten meidän mielestämme on turhaa niitä erikseen tarjota. Jos etsit kulutusluottoa, katso luottovertailu vaikka Seriffilainasta. Me emme näihin panosta.

Pointtina voimme siis sanoa, että me täällä Palvelumaatilla tarjoamme vanhanajan kunnon pikavippejä, joissa ei ole mitään kommervenkkejä tai muita kikkailuja. Nämä ovat niitä perinteisiä vippejä, ja jos etsit jotakin muuta, mene muualle se hakemaan. Tämä on väärä paikka sinulle.

Helposti tulee kysyttyä samoja asioita

Mikäli et löydä vastausta kiperään kysymykseesi tältä sivulta voit huoletta laittaa kysymyksen
asiakaspalveluun sähköpostitse tai soittaa asiakaspalvelun numeroomme.

pikalainat

ASIAKASPALVELU PALVELEE
Puhelin: 0600-099900 (0,96€/min + ppm)
Sähköposti: asiakaspalvelu@palvelumaatti.fi

En saanut rahaa tililleni
Et ole vastannut vahvistusviestiimme "KYLLÄ". Tai lähettämäsi tilinumero kuului toiselle henkilölle.


Minulle ei myönnetty lainaa!!!

- Sinulla on negatiivinen maksuhistoria.
- Sinulla on luottomerkintöjä.
- Hakemuksesi oli virheellinen.
- Henkilötiedot olivat väärin.
- Osoitetietosi eivät pitäneet paikkansa.

Uuden lainan hakeminen on mahdollista vain, jos aiempi laina on maksettu!
Koska ja miten maksan takaisin?


Saat lähettämämme laskun heti tilauksen jälkeisenä arkipäivänä. Lasku on perillä viimeistään viikon päästä tilauksestasi.
Ei laskua, ei maksua?Lasku tulee. Olet ottanut lainan, joka tulee maksaa takaisin. Ole ystävällinen ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu@palvelumaatti.fi


Onko Lainan ottaminen turvallista?Pikavippi on helppo, koska se on turvallinen. Myönnämme lainaa ainoastaan asiakkaille, joiden yhteys- ja henkilötiedot voimme tarkistaa.
Kun kaikki tilauksen tiedot täsmäävät, myönnämme lainan. Myös muiden lainansaantiehtojen tulee täyttyä. Luovutamme asiakastietoja vain
laskutuspalvelulle ja tilanteen vaatiessa perintätoimistolle ja viranomaisille. Käyttämämme palvelimet on suojattu ja niitä päivitetään jatkuvasti
tietoturvallisuuden varmistamiseksi.

1. Miten haen lainaa?

Lainojen hakuvaihtoehdot ovat:
Internetin kautta hakulomakkeella tai tekstiviestillä.
Hakuohjeet ja lainamäärät löytyvät verkkosivuiltamme Lainatuotteet otsikon alla.

Tekstiviestillä haet lainaa seuraavasti: Lähetä tekstiviesti numeroon 16350 EV LAINA-AIKA LAINASUMMA PIN-KOODISI Esimerkiksi: EV 14 100 1234. Myönteisen lainapäätöksen saatuasi hyväksy lainaehdot lähettämällä tekstiviesti EV OK numeroon 16350.

2. Paljonko voin saada lainaa?

Pikavipin suuruus 20-75 vuotiaille on 50-200 €. Ensilainan suuruus 20-75 vuotiaille uusille asiakkaille on 50 €. Maksettuaan lainan moitteettomasti takaisin lainanhakija siirtyy kanta-asiakkaaksemme ja voi hakea myös suurempia lainoja. Laina summat nousee portaittain ajallaan maksettujen lainojen jälkeen seuraavasti: 100 €, 150 € ja 200 €.

3. Kenelle lainaa myönnetään?

Luotonantaja voi myöntää lainan henkilölle, joka on 20-75 vuotias, asuu vakituisesti Suomessa, on luotto- ja oikeustoimikelpoinen ja tunnistautuu luotonantajan hyväksymällä tavalla.

4. Mitkä ovat lainaehdot?

Lainaehdot löydät Internet-sivuiltamme .

5. Voinko lainata enemmän kuin yhden lainan?

Et. Asiakkaalla voi olla ainoastaan yksi laina kerrallaan avoinna. Voit hakea uutta lainaa heti kun olet maksanut vanhan lainasi takasin ja se on rekisteröitynyt tietokantaamme.

6. Milloin lainaa voi hakea?

Otamme hakemuksia vastaan 24 tuntia vuorokaudessa, vuoden jokaisena päivänä. Käsittelemme hakemuksia vain aukioloaikoinamme (ma-su klo 9-21). Aukioloaikojen ulkopuolella tulleet hakemukset käsitellään aukioloaikoina saapumisjärjestyksessä.

7. Miten turvallista lainan hakeminen on?

Erittäin turvallista. Toimimme yhteistyössä pankkien kanssa ja olemme huolehtineet tietoturvastamme.

8. Kuinka pian saan lainapäätöksen ja lainasumman käyttööni?

Lainahakemuksesi käsitellään nopeasti ja luottamuksellisesti. Lainapäätöksen saat lähes heti. Jos lainapäätös on myönteinen, rahat ovat tililläsi asiakaspalvelumme aukioloaikoina.

9. Saavatko kaikki myönteisen lainapäätöksen?

Eivät, mutta mikäli luottotiedot ovat kunnossa ja täytät muilta osin luottovaatimukset, voidaan luotto myöntää. Pidätämme kuitenkin oikeuden olla myöntämättä lainaa oman harkintamme mukaan.

10. Miksi minulle ei myönnetty lainaa?

Yleisimmät syyt kielteiseen lainapäätökseen ovat:

  • Luotonhakijalla on maksamatta aikaisempi laina tai se ei ole vielä kirjautunut laskutusjärjestelmäämme.
  • Luotonhakijalla on luottohäiriömerkintä.
  • Luotonhakija on ilmoittanut väärät osoitetiedot.
  • Hakemuksen tiedot ovat puutteellisia.

11. Kuinka nopeasti rahat tulevat tililleni?

Saat rahat pikaisesti tilillesi mikäli luotonsaajan ilmoittama tili on jossakin seuraavista pankeista: Nordea, Sampo, Osuuspankki, Säästöpankki, Aktia tai Paikallisosuuspankit. Muihin pankkeihin siirto kestää 1-2 pankkipäivää.

12. Mikä on lainan todellinen vuosikorko?

Todellinen vuosikorko ei anna oikeaa kuvaa lyhytaikaisen lainan kustannuksista. KSL:n mukaisen vuosikoron löydät lainaehdoistamme.

13. Miten laina maksetaan takaisin?

Saat kotiisi laskun, jonka voit maksaa joko pankissa tai eri pankkiohjelmia käyttäen. Laskusta löydät kaikki tarvitsemasi tiedot.

14. Voiko lainan maksaa takaisin aikaisemmin?

Ennenaikainen lainan takaisinmaksu on mahdollista eikä se aiheuta lisäkuluja lainansaajalle. Lisätietoja laskun takaisin maksusta löydät sopimusehdoistamme.

15. Milloin laina maksetaan takaisin?

Viimeistään eräpäivänä. Sinulle lähetetyn laskun eräpäivästä näet viimeisen maksupäivän kyseiselle laskulle.

16. Olen maksanut lainan tänään pois. Koska voin hakea uutta lainaa?

Kuluu noin kaksi - kolme pankkipäivää, kunnes maksusi on kirjautunut järjestelmäämme. Tämän jälkeen voit hakea uutta lainaa.

17. Lasku ei tullut perille, pitääkö maksaa?

Kyllä. Mikäli jostakin syystä lasku ei ole tullut lainansaajalle kymmenen päivän kuluessa lainan ottamisesta, tulee hänen omatoimisesti ottaa yhteyttä laskutukseemme . Saat uudet laskutustiedot, joilla voit maksaa laskun eräpäivänä takaisin. Yhteystiedot löydät Yleistä sivultamme.

18. Onko eräpäivän siirto mahdollista?

On. 50 € - 200 € lainojen eräpäivää voit siirtää viikolla. Viikko lisää maksuaikaa

19. Miten saan tehtyä itselleni lainauskiellon?

Mikäli haluat itsellesi lainauskiellon, lähetä viesti sms:n numeroon 16350 (5€/viesti). Viestin sisällön tulee olla: EV ESTO HENKILÖTUNNUS SUKUNIMI ETUNIMI KATUOSOITE POSTINUMERO TOIMIPAIKKA TILINUMERO.

Lainauskieltohakemus täytyy lähettää omasta puhelimesta. Lainauskieltoa ei voi lähettää prepaid-liittymästä tai salaisesta numerosta.

HUOM! Lainauskielto on pysyvä. Lainauskiellon tehtyäsi emme enää myönnä sinulle lainaa.

20. Milloin markkinointikielto astuu voimaan?

Itselle asettamasi markkinointikielto astuu voimaan noin kuukauden kuluessa aina asiakastietokantapäivityksen yhteydessä. Yksittäisiä markkinointikieltoja ei valitettavasti voida laittaa voimaan välittömästi teknisistä syistä.

Pikavipit 50 – 200 €

pikavippi 50€

1. Kuinka pitkä on lainan maksuaika?

Lainan takaisinmaksuaika on 50 – 200€ Pikalainoille 14 vuorokautta tai 30 vuorokautta.

2. Olen uusi asiakas ja hakemukseni hylättiin lainasumman vuoksi?

Uusi asiakas voi saada ainoastaan 50 € pikavipin, jos olet yrittänyt hakea ensikertalaisena suurempaa lainaa hylätään hakemuksesi lainasumman vuoksi.

3. Voiko toinen henkilö hakea lainaa samalla kännykkänumerolla?

Kyllä.

4. Voiko lainaa hakea salaisesta numerosta?

Kyllä

5. Toimiiko palvelu kaikilla matkapuhelinliittymillä?

Kyllä.

6. Useampi hakemus – useat tekstiviestit?

Jos lähetät useamman tekstiviestin, käsittelemme ne kaikki, ja saat vastaukset jokaiseen lähettämääsi viestiin. Lainaa saat kuitenkin vain kerran. Jos luottohakemus hylätään, saat pääsääntöisesti siihen syyn. Korjaamalla mahdollisen virheen voit hakea lainaa uudestaan.

7. Avainsana isolla vai pienellä?

Avainsanan kirjoitusasulla ei ole merkitystä. Voit kirjoittaa hakemuksen ISOILLA tai pienillä kirjaimilla, molemmat tulevat perille.

8. Paljonko maksan takaisin?

Kulut on eritelty lainaehdoissamme. Lainaehdot löydät Internet-sivuiltamme, pääsivumme kautta, klikkaamalla "lainaehdot".

9. Miten siirrän eräpäivää?

Voit lähettää viestin EV SIIRTO HENKILÖTUNNUS numeroon 16350. Sinulle lähetetään lasku kotiisi. Maksat vanhan laskusi 7 päivää siirretyllä eräpäivällä takaisin. Eräpäivää voi siirtää vain, mikäli lasku ei ole vielä erääntynyt. Eräpäivän siirron voi tehdä vain kerran laskua kohden. Eräpäiväsiirron käsittelykustannukset on eritelty lainaehdoissamme. Lainaehdot löydät Internet-sivuiltamme, pääsivumme kautta, klikkaamalla "lainaehdot".

Laskutukseen ja perintään liittyvissä kysymyksissä auttaa:

Laskutus ja perintä - iKassa Finland Oy
Asiakaspalvelu
Puh: 020 456 0000. Avoinna ma-pe klo 8.00-19.00.
Sähköposti: laskutus@ikassa.fi perinta@ikassa.fi

Fax: 02 230 5500

iKassa Finland Oy
PL 267
20101 Turku

Lisätietoa perintäkirjeen saaneelle

  • Ota perintäkirje esiin ja soita siinä olevaan puhelinnumeroon
  • Jos et löydä puhelinnumeroa, lähetä sähköpostia osoitteeseen perinta@ikassa.fi
  • Ilmoita aina asiointisi yhteydessä kirjeessä mainittu asianumero.